21.7.13

ABD.Çocuk İşçiler-Erkek(1900 ve öncesi)



ABD ni ABD YAPAN KÜÇÜK DEVLER (Erkek İşçi Çocuklar)

19A sabah gazetelerini bekliyorum. Dünya Binası merdivenlerinde. 1 Şubat 12,1908 AM. Grup merkezinde küçük bir çocuk 13 yaşında Joseph Levili 83 Hester Caddesi'nde bulunur. Aşağıda Küçük onun sağ oğlan ve İbrahim Jachnes olan (fotoğraf # 22 bak [A]) Yer: New York, New York (Eyalet)




William Tobias 80 Grattan St, -12 Yaşında Brooklyn. Boy dey bir okul haint ve ben bütün gün uyu ve gece tekrar satmak kin. "Termorrer Çünkü" AM 6 kadar trenler "konulu bildiri satmak için metro için başlangıç ​​oldu" Hepsi de barkeepers müşteriler benim. "Diye satabilir ona nasıl Sorular . gece ". Ben sadece de polisler de yol out'n tutmak" 60 kilo ağırlığında Tall yaş Yer: New York - Brooklyn, New York (Eyalet)..






















Sabah gazetelerini bekliyor uyurken. 11. 11:00 Şubat, 1908. Dünya Binası tarafında bir ızgara, hangi aracılığıyla vantilatörler gelen sıcak hava akımı geldi. Çeşitli erkek ve erkek polisler onları taşır kadar kalıyorum, gece ve sabah farklı zamanlarda burada bulunabilir. ([A] Bu iki çocuk için 22 sayılı bakınız).Yer: New York, New York (Eyalet)























1, Dünya Building yakınındaki işe başlamak için hazır AM. Uyuyanlar ikisi (No. 21 bak [A]) Büyük oğlum 13 yaşında İbrahim Jachnes. Newsboys Konaklama Evi üvey annesi Sığınma Evi bir onu koymak için çalışıyor, çünkü 14 Chambers St 6 ay boyunca ev sahipliği Henüz açıklanmadı. Küçük çocuğun adını almak, ama muhtemelen, 11 yaşında genç idi olamazdım. Bu çocuklar hakkında asılı ve kapkaç ve korunaklı noktalar zaman zaman uyku edilir. Yer: New York, New York (Eyalet)



















Posta Telgraf Boy. David Caplan, 9 Monroe Street. 15 yaşında olduğunu söyledi. 11:00 ila 8 İşleri genellikle aşağı rıhtım etrafında, AM. Yer: New York, New York (Eyalet)





























10 yaşında Sidney Ashcraft, 517 Hannibal St, N., Cincinnati. Taşıyıcı Paket. Yer: Cincinnati, Ohio.






























Charles Rosenhaus, 11 yaşında 31 Monroe St. 9 yaşındaki Morris Brond, 286 Monroe St. Charles yardımcı oldu. 09:00 Franbkfort [yani, Frankfurt] Park Row yakınlarındaki St. Yer: New York, New York (Eyalet)




























Bir Kağıt Kutu fabrikası Cincinnati istihdam Boy. Yer: Cincinnati, Ohio.



































omzuna yakın çıkardı ve sağ bacak May 1908 İlkbahar fabrikasında bir makinenin kemer yakaladı edilerek, dizkapağı ile kırmıştı. Fabrika en fazla 2 yıl çalışmış olan. Kazadan sonra ilk kez ayağa kalktı, gün bu fotoğrafı çektirdi. Hiç dikkat çocuğun babasının açıklamaya göre hastanede veya evde çocuk için işverenler tarafından ödenmiştir. Hayır com-sonuçlanmayabilir. Yer: Cincinnati, Ohio.





















Fabrika eve Yakacak odun taşıyan Boys. Cincinnati. Ağustos 1908. Yer: Cincinnati, Ohio.




Midnight 4, 11,08. Bonfile kalp Messenger Boys. Genç - Rozet No 524. Herman Unslowitz, 15 yıl Dedi. eski.Eski Badge 605. Wes itibaren [sumru] Birliği Tel [egraph] Office, 172 Fifth Avenue. Yer: New York, New York (Eyalet)






























Harry, okula ve demetleri taşıyan, günlük 0,25 $ kazanırsa 18 yıl, bir Cincinnati çocuk. Yer: Cincinnati, Ohio.






























M. Silverman bir dükkanda sweatshop işçilerin Grubu. 30 Suffolk St, NY 21 Şubat 1908. Yer: New York, New York (Eyalet)




3 Pazar, Şubat 23, 1908 AM. Brooklyn Köprüsü üzerinde satan Newsboys. Harry Ahrenpreiss, 30 Willet Sokak. (13 yaşındaydım Said). Abe Gramus. 37. Tümen Caddesi. Fred McMurray tanık oluyoruz. Yer: New York, New York (Eyalet)



























Sağ taraftan Gastonia, Kuzey Carolina Boy geceleri çalışır. Pazar, [yani, 8?], 1908 9 Kasım. Bu değirmen bu fotoğrafın çekildiği anda gece koşuyordu. Yer: Gastonia




Greel en Ayakkabı-parlayan Salonu, Indianapolis, Ind 15 yaşında olduğunu söylediler. 11 kadar bazı geceler çalışır. Indianapolis, Indiana: 10 PM Yer alınan.





























Bir Mobilya Fabrikası, Indianapolis, Ağustos, 1908 yılında Noon Saat. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.



Bir gazete bürosunda pirinç çekleri satın Indianapolis Newsboys. Bu kontroller, gazetenin bir buçuk satış fiyatı oranında maliyet ve onlar için çağrı bildiri sayısı için başka bir pencere de değiş tokuş edilir. Tanık, EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.


























Indianapolis Yunan Bootblacks. (# 64 olarak aynı çocuklar.) Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.




Bir Indianapolis Mobilya Fabrikası Su Boy. Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.



Bir Indianapolis Mobilya Fabrikasında öğle Saat. Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.





Puro Fabrikası, ön planda Indianapolis Sanayi Boys. Tanık EN Clopper. LWH, Ağu, 1908. Yer: Indianapolis, Indiana.



Bir Indianapolis Mobilya Fabrikasında öğle Saat. Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.



Indianapolis Yunan Bootblacks, Ind Tanık, EN Clooper. Yer: Indianapolis, Indiana.





Ulusal Çocuk İşçi Komitesi, 69 sayılı. Kömür matkap delme makinesi ile Man. 10 saat dışarı Boy kürek.günlük, Laura Mine, Red Star, W. Va Yer: Red Star, West Virginia.



Konu-Kömür. # 70 Welch Madencilik A.Ş., tipple at "trip ipi" çalışan Welch W. Va Boy. Büyümüş, ancak 13 yıl baktı. eski. 10 saat çalıştı. Yer: Welch, West Virginia.



Ulusal Çocuk İşçi Komitesi. No 72. Ana giriş, Gary W. Va Mine. Gary, West Virginia: 7 işe Sürücüler ve madenciler 05:30 Yer kadar yeraltı kalmak AM.






























Sürücüler ve Mules çok madencilik ve taşıma makina tarafından yapılır Gary W. Va, Mine,. Yer: Gary, West Virginia.



Bir iplik fabrikasında öğle saat, Indianapolis. Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.



Meyve üreticisi şirketler, Indianapolis Market, Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.































Indianapolis bir Cannery, Ağustos, 1908 yılında Çalışma Genç Fellows A Grubu. Yer: Indianapolis, Indiana.



Ulusal Çocuk İşçi Komitesi. 92 sayılı. Ana giriş Gary W. Va Mine. Benim 7 girmeden Madenciler olarak Boy başında kariyer AM "seçici." Ardarda 10 saatten fazla benim olacak. Gary, West Virginia: 7 05:30 Location AM.



Indianapolis Piyasası. Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.



Yunan ayakkabı boyacısı, Indianapolis, Ağustos 1908, 22:00 Yer: Indianapolis, Indiana.



































Bir Cannery, Indianapolis Boys Çalışma yeni domates kutular dolu yük vagonu Boşaltma. Ağustos, 1908.Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.























ADT Peygamberler, Indianapolis. (Indiana messenger hizmeti düzenleyen bir yasa yok). Yer: Indianapolis, Indiana.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder