21.7.13

ABD.Çocuk İşçiler.Kız(1900 ve öncesi)



ABD ni ABD YAPAN KÜÇÜK DEVLER (Kız Çocuk İşçiler)



































Maud Yanak Drayton Mill, Spartenberg genç iplikçiler biri [sic], SC, 7 tarafı çalışır. O buraya gelmeden önce başka bir değirmen çalıştı. Maud iki kız kardeş Blanche ve onunla iplik odada Grace. Baba işsiz.Yer: Spartanburg, Güney Carolina




Cincinati Mukavva Kutu Fabrikasında çalışan kız çocukları.Öğle yemeği için araverilmiş yemek yemeye gidiyorlar.Yer: Cincinnati, Ohio.1910








































İşçi kız çocuklar ufak bir dikimevi atolyesinde.Yer: New York. Şubat-1908





Golla Chambers, House 38 Loray Mill, Gastonia, 12 yaşında NC. Değirmen 3 yıl, 1 yıl, 2 yıl dokumacı iplik.Diğer kız kardeş spinners. Yer: Gastonia.






Lacy (12 yaş. Eski) ve Savannah (11 Yaşında) iki yıl çalıştınız mı. Babam dedi ki "küçük bir o değirmende sürece memnun değil, en azından patron diyor yani., Dönüyor bir korsan Jack. Eski bir o kadar iyi değil. Kadar hızlı değil. ["] ( . daha gerçek bir kız gibi genç yaşlı birinin üzerinde gergin, ciddi görünüyor Not) Yer:. Gastonia.





Kız çok daha genç Loray değirmen, Gastonia, Kuzey Carolina Birçok erkek ve kızlarda çözgü makineleri çalışıyor. Patron dikkatle kaçınılması, ve ben bir makine çalışan bir çocuk bir akar da içine alacak bir fotoğraf elde etmek için çalışırken, o hızla aralık dışında süpürüldü. "Burada çalışmıyor, sadece biraz yardımcı olmak için geldi." Yer: Gastonia.




Rodos Mfg Co, Lincolnton, NC Spinner. Dış dünyaya bir bakış anlar o 10 yaşındaydı Dedi. Bir yıldan fazla çalışıyor. Yer: Lincolnton, Kuzey Carolina.




Eski kız, Minnie Carpenter, House 53 Loray Mill, Gastonia, Kuzey Carolina Spinner. Elli sent 10 saat bir gün yapar. Dört tarafı çalışır. Genç kız düzensiz çalışır. Yer: Gastonia.





pinners. En küçük kız - Pearlie Turner, 408 East Uzun Ave. Bu az 3 yıl mu ve altı yedi taraf çalışır. Onun Sister (büyük kız), sadece dört tarafı çalışır. Eski ve aile onun hız ve diğer kişinin yavaşlık överek onu uyarılmış daha genç kardeş daha çok iş yaptım nerede diğer durumlarda bulundu. Yer: Gastonia.


























"Turp! Penny bir demet!" Altıncı St Market, Cincinnati. 10:00 Cumartesi. Erkekler ve kızlar bütün gün satmak ve 11 kadar PM Aug.22, 1908. Yer: Cincinnati, Ohio.





























11 yaşında Lena Lochiavo, Sepeti Satıcı, Altıncı St Market, Cincinnati O. Salon girişinde. 11:00 AM 10 beri orada ve henüz tükenmiş değil miydi. Yer: Cincinnati, Ohio.




Bir Indianapolis Pamuk Mill Noon Saat, Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.




Bir Indianapolis Cotton Mill Gençler, Noon, Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, Indiana.






Indianapolis Pamuk Mill eylemcileri. Noon Saat. Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indianapolis, 




Kızlar Indianapolis Çini Eserler itibaren Going Home. 
Ağustos, 1908. Yer: Indianapolis, Indiana.




Kız ve Erkek Indianapolis Çini Eserler gelen Going Home. Ağustos, 1908. Wit., EN Clopper. Yer: Indian





Oda Ambalaj Kızlar. GB Brown Mfg Co, Evansville, Sanayi Yer: Evansville.






Lincoln Cotton Mill, Evansville, Slubber az Sanayi Kız. Yer: Evansville.



A Basket Fabrikası, Evansville, Ind Kızlar Kavun Sepetleri yapma. Yer: Evansville


Lincoln Cotton Mill, Evansville, biriktiricilere az Ind Genç Kızlar. Yer: Evansville.




Lincoln Pamuk Mills, Evansville, İplik Makinası Sanayi Kız, slubber. Yer: Evansville.




Lincoln Pamuk Mills, Evansville, Stafford Loom az Sanayi Kız. Boys zemin serpiştiriyorum. (., Işe hangi şartlar altında raporuna bakınız) Yer: Evansville.




Lincoln Pamuk Mills, Evansville, dokuma makinesine Sanayi Kızlar; warpers. Yer: Evansville.




Kızlar et sepet yapımında. Bir muhtemelen ondört altında. Bir sepet Fabrikası. Yer: Evansville.





Daniels Mfg Co, Lincolnton, NC Spinner birkaç yıl ve iyi bir anlaşma gece fabrikalarında mu. Yer: Lincolnton, Kuzey Carolina.




Kapanış Saat, 15:00 Trenton Mills, Gastonia, Kuzey Carolina Zoe Lanier. Değirmende kardeş yardım et.Yer: Gastonia.






10 yaşında Tenjeta Calone, Philadelphia,. Kızılcık 4 yıl toplama edilmiştir. Iki hafta daha kalmasını hariç White'ın Bog, Browns Mills, NJ Bu burada okulun dördüncü hafta ve insanlardır. 28 Eylül 1910. EF Brown tanık oluyoruz. Yer: Browns Mills, New Jersey





Elk Pamuk Mills iplikçiler Grubu. Genç kız zor onun adını biliyordu. Genç çocuk on sent her bir günde iki tarafı çalışır. Yer: Fayetteville, Tennessee.






Genç Kızlar öğlen saat Merrimac Mills çalışmak için gidiyor. Yer: Huntsville, Alabama.





Inez Johnson (dokuz yaşında) ve Lily, kuzeni (yedi yaşında). Hem Bayan Johnson, Tupelo (Miss) Pamuk Mills biriktiriciye yardım ediyorduk. Inez o düzenli çalıştığını söyler. Yer: Tupelo.






[Bayan Dora Stainers, 39 yaşında, 562 1/2 Decatur St. 7 yıl boyunca, bir Atlanta fabrikasında iplik başladı ve 32 yıldır bu değirmen çalışma içindedir. Hayatında eğitimin sadece 4 gün. 20 cent bir gün başladı.Şimdiye kadar yapılmış en günde 1,75 $ oldu ve o çalıştığında şimdi o günde 1 $ kazanç edilir. O bir iş arıyor. Onun küçük kız Lilie o iş başladığında o idi aynı yaşta, ama anne ben bunu yardımcı olabilir eğer onu işe koymak için gitmiyorum "diyor. Onu kadar eğitim vermek dönüyorum ben bu yüzden yaptım daha iyi yapabilirler. " Bayan Stainers onun eğitim dikkate olağanüstü yeteneği bir kadın. Onun aksine oluşur [?] 10 yıl için Atlanta değirmenleri çalışma olmuştur başka bir kadın (bu isim gizlendi). O 10 yaşında başladı. yaş, 12 yaşında evlendi, bozuldu ve tekrar çalışmaya muktedir asla. Annesi pamuk fabrikası çok genç işe gittim] Yer:. [Atlanta, Georgia].







Kızlar Loray değirmen, Gastonia, genç NC Birçok diğerlerinden eve gidiyor bir kaç. Yer: Gastonia.





Working Girls Serbest Akşam Okulu Terzilik Öğrenme. Boston 1915 Sergisi. Yer: Boston, Massachusetts.



Noon, Cumartesi, Mayıs 22, 1909. Amoskeag fabrikaları, Manchester, NH çok bu boyutu (ve küçük) çalışan Genç kızlar burada çalışıyorum. Yer: Manchester, New Hamp







Noon, Cumartesi, Mayıs 22, 1909. Amoskeag Mills, Manchester, NH çok bu boyutu (ve küçük) çalışan Genç kızlar burada çalışıyorum. Yer: Manchester, New Hampshire.





Great Falls Mfg Co Somersworth, NH, 6 pm May 18, 1909 çıkan Grubu. # [Doldurulmadığı] fotoğraflar ve etiketler bakın. Bu genç kız ve erkekler çoğu anne, baba, kardeşleri için "yardımcılar" olarak gitmek, ama düzenli çalışmak. Yer: Somersworth, New Hampshire.




Clara Ladnica ve annesi, 241 W. Genesee Street. Yaz aylarında ülkeye çekme meyve gidin. Yer: Buffalo, New York (Eyalet)





























Newberry Mills (SC) Öğlen saat. Hepsi burada çalışıyoruz. Tanık, Sara R. Hine. Yer: Newberry, Güney Carolina.




Grace Harper (10 yaşında Bakmış). Lydia Mills, Clinton İşleri, SC Anne o iplik çok iyi bir el olduğunu söyledi. Bu 3 yılda mu. , 4 ve 5 tarafı çalıştırır yaklaşık 50 sent günde. Küçük kardeş Lettie yardımcı olur.Anne "diye learnin 'dir" dedi. 7 yaşında görünüyordu. Aralık 2/08. Sara R. Hine tanık oluyoruz. Yer: Clinton, Güney Carolina






Pell City Pamuk Mills iplikçiler bazıları, Overseer tarafından benim için gruplandırılmış. Sayın EA Tekin, Mill komiserinin de Pell City Belediye Başkanı olduğunu. Yer: Pell City, Alabama.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder